REEKS: Meer as Geluk

31 Januarie begin ons met ‘n reeks oor geluk, of eintlik – méér as geluk. Dié reeks handel oor hoe ‘n mens gelukkig kan lewe wanneer die dinge wat veronderstel is om mens gelukkig te maak, dit nie meer doen nie.

Dié reeks is gebasseer op die boek “More Than Happy: What to do when happy isn’t enough” deur Scott Harness. Hy skryf…

The life that is more than happy is the life that discovers the Guide rather than the route. The route promises if we travel the correct distance and make the right turns, we will finally arrive where we want to be, and then everything will be as it should. God has taught me that where I am isn’t as important as who is on the journey with me. The more than happy life is only appreciated when we agree to journey with the One who knows the way. When we travel with our Divine Guide, we don’t have to work to enjoy the view. The peace of His provision calms our anxious hearts and make the vistas vibrant and beautiful.

More Than Happy: What to do when happy isn’t enough – Scott Harness

Commit tot hierdie reeks en laat die Here toe om jou hierdie te vorm! Die reeks word op sosiale media gedeel. Om ons op sosiale media in die hande te kry, klik hier.

Indien jy enige vrae hieroor het, kontak ons gerus hier onder!

#meerasgeluk #preekreeks #happiness #geluk

Kontak ons as jy vrae het: